OVERSTAPPEN OOK ! 1. Download het opzegformulier 2. Mail ons het ingevulde formulier Wij zorgen ervoor dat uw nieuwe verzekering stipt aansluit op de einddatum van de oude!
Opnieuw bewezen: de Goedkoopste AUTOVERZEKERING van Nederland! Over ons | Contact | Wat doen wij voor u? | Hoe worden wij beloond? | Hoe komt een vergelijking tot stand? | Hoe volledig is een vergelijking?

De goedkoopste

reisverzekering van Nederland!

Een reisverzekering biedt dekking voor allerlei gebeurtenissen die zich tijdens de reis kunnen  voordoen. Bijvoorbeeld wanneer u tijdens de vakantie ziek wordt of uw bagage gestolen wordt.  Een annuleringsverzekering biedt een vergoeding als u de vakantie vooraf onverwacht moet  annuleren of tussentijds moet afbreken. 
HollandGeld reisverzekering HollandGeld de goedkoopste reisverzekering
Ook in 2013 blijkt Holland Geld weer de goedkoopste reisverzekering te bieden!
VERZEKEREN IS SIMPEL ! 1. Vul de vragen in 2. Selecteer een product 3. Bevestig uw aanvraag, en ... klaar! 4. U ontvangt de gegevens per mail
Naast de getoonde premies, hanteert de betreffende verzekeraar ook assurantiebelastingen, incassokosten (€1 per incasso) en eventuele poliskosten.Daarnaast rekent Holland Geld eenmalig € 2,95 voor het opstarten en vervolgens € 1 per maand voor het beheer van de verzekering. Door het aanvragen van de verzekering gaat u automatisch accoord met onze Dienstverleningsovereenkomst en Algemene Voorwaarden.
WAT WILT  U DOEN?